Илон Мъск

Илон Мъск – да, в крайна сметка ще дойде, обяви министърът на туризма Илин Димитров

Очаква се милиардерът да посети страната ни на 23 април.

Милиардерът Илон Мъск е приел поканата на министъра на туризма Илин Димитров и ще посети България. 

И… да, в крайна сметка ще дойде, написа министър Димитров във фейсбук. След такава масирана атака по всички фронтове и стотици съобщения – сговорна дружина, планина повдига (Мъск довежда), пише още служебният министър.

Димитров поздравява фотографа Владислав Терзийски, чиято снимка на Белоградчишките скали предизвика интереса на Мъск.

Сега остана да се подготвим за пристигането на най-богатия инфлуенсър в света. A защо да не се организира и един ежегоден Cosplay фестивал там?, предлага още министър Димитров.

Вчера той покани Илон Мъск в България, за да види Белоградчишките скали, след като по-рано наскоро придобилият Twitter милиардер оприличи Белоградчишките скали с компютърна игра.

„Бях сигурен, че това е в „Elden Ring“, написа собственикът на Tesla под снимка на българската природна забележителност в Twitter.

Мъск е бил атакуван от стотици съобщения от България.

Човек, който се представя за част от екипа на Мъск, е изпратил брандирано със SpaceX писмо за потвърждение до електронната поща на местен ресторант – ОНА. С него се иска съдействието на ресторанта за визитата на Мъск, а не от правителството.

По-късно министърът на туризма съобщи, че се очаква милиардерът да посети Белоградчик на 23 април. Това става известно от резервация, направена от негови представители в един от най-добрите ресторанти, който е в близост да природния феномен.

Tesla.bg