Model 3, Tesla

Tesla Model 3 “Hacker Edition” разчупва стереотипа за колите на ток

Тунинг пакетът включва по-широки калници и голям спойлер.

Електромобилите набират все повече популярност, но някои от изявените автомобилни ентусиасти все още отказват да ги „приемат“ и се фокусират върху двигателите с вътрешно горене и тяхното модифициране. От другата страна на нещата, пък има фенове на колите на ток, които се хвалят с проекти на базата на електромобили, като Tesla-та, която ще ви покажем днес. Тя носи името Model 3 Hacker Edition и показва доста агресивен тунинг пакет.
Цената на пакета е малко над 4 хиляди евро и включва голямо крило в GT стил, нова предна броня с три отвора, както и силно изразен преден сплитер. Капакът също е нов, а заедно с него са добавени и по-широки калници отпред и отзад, допълнени с издължени прагове. Те могат да бъдат направени, както от пластмаса, така и от карбонови влакна.
Пакетът може да бъде допълнен още от модул за контролиране на въздушното окачване, както и 19-цолови джанти с широчина от 9.5J отпред и 11J отзад. Промени по задвижването няма, което означава, че мощността зависи изцяло от версията, която клиентът е решил да модифицира.
Източник: fakti.bg
Tesla.bg