Model S Plaid

Колко струва най-скъпата Tesla

Електрическите автомобили постепенно се утвърждават като предпочитано решение за потребителите в повечето ценови класове. Амбициозните планове на големите компании обещават задълбочаване на конкуренцията и поевтиняване на EV моделите. Това е добра новина за всички, които се интересуват от технологията. 

Tesla са лидер по продажби, но е въпрос на време позициите им при електромобилите да бъдат застрашени от гиганти като Volkswagen. Eдин от най-добрите модели в категорията несъмнено е Tesla Model S Plaid. Иновативното предложение задава изцяло нови стандарти за дизайн, интериор, софтуер и енергийна ефективност.

Потребителите имат уникалната възможност да се сдобият с уникална версия на Tesla Model S Plaid, която e създадена от луксозния бранд Caviar. Самият автомобил се казва Tesla Model S Plaid Model Excellence 24K и е покрит от 24-каратово злато. Това важи за много елементи, а не само за външния корпус.

Така например Caviar са използвали двойно галванизирани 24-каратови части в Model Excellence 24K. Златното покритие обхваща решетката на радиатора, страничните прагове, предната и задната броня, спирачните дискове, огледалото за обратно виждане и др. Уникалният вид на Model Excellence 24K е ексклузивен избор за клиентите, които са склонни да платят сумата от $299.999, съобщава AutoBlog.

 

Tesla.bg