Model S, Tesla

Tesla с предница на Lamborghini изглежда изненадващо добре

В социалната мрежа Reddit се появиха няколко снимки на странно модифицирана Tesla Model S, която предизвика въпроси с неясен отговор. Кадрите са публикувани в група за тунинговани автомобили и показва черна Tesla с интересно изглеждаща предна част. Всъщност това е и единствената промяна по колата, ако оставим на страна черните джанти и жълтите спирачни апарати.

Предната броня напомня изключително много на тази на Lamborghini Huracan и някои дори мислят, че именно италианският суперавтомобил е донор за нея. Вероятно Lamborghini-то е послужило само като вдъхновение, тъй като суперколата е с около 18см по-широка от Tesla-та. В допълнение виждаме и допълнително поставени светлини за мъгла, които при Huracan липсват.

Фаровете също са преработени и отново напомнят на тези на италианският суперкар с разликата, че тук те са приели малко по-обли форми. До момента не сме виждали никоя от големите тунинг компании да представи подобен пакет, така че вероятно творението е създадено в някой гараж и едва ли е официално лицензирано.

 

Източник: fakti.bg

Tesla.bg