Model 3, Tesla

Застрахователите – Tesla Model 3 e мъжката кола

Всеки има различни вкусове, когато си купува кола. Например, жените си падат по напълно различни модели от мъжете. В никой друг тип превозно средство, обаче, мъжът не сяда зад волана толкова често, колкото в Model 3 от Tesla.
При тази електричка 85 процента от всички притежатели са мъже. Следват BMW Серия 5, Audi Allroad Quattro и Skoda Superb, всеки с дял от 83 процента мъже. Това показва актуален анализ на Verivox. В допълнение към Tesla, превозните средства с висока мощност доминират в топ 10 на автомобилните модели с най-голям дял собственици мъже.
Fiat 500 е на първа позиция за жените. За целите на проучването Verivox оценява дела на мъжете и жените сред всички притежатели на застрахователни полици. В оценката са включени 100 модела автомобили, които най-често се застраховат през портала за сравнение. Докато SUV и превозните средства от горния среден клас са особено популярни сред мъжете, десетте автомобилни модела с най-висок дял жени са изключително мини и малки автомобили.
Като цяло около една трета (34 процента) от автомобилните застраховки с Verivox са сключени от жени. При Fiat 500 делът на застрахованите е почти два пъти по-висок (64 процента). Audi A1 (63 процента) и Opel Adam (61 процента) също се застраховат особено често от жени.

 

Източник: auto-press.net

Tesla.bg